Logo
Topimgtitle2_ru
en ro ru

Відгуки про заняття в групах

Автор: Lubov Luchko
2014-12-03 19:37:53 UTC

Вчора відбулося останнє, підсумкове заняття в групі по 2 посланню до Солунян. Ми побачили, які були проблеми в Солунській церкві і як вони з ними справлялися, зрозуміли причину наших страждань і побачили кінцевий їх результат, побачили хронологію подій приходу Господа і яка має бути позиція християн в чеканні Господа Іісуса Христа, щоб бути гідними звання Господа Іісуса Христа, щоб прославилося Його Ім"я в нас і ми в Ньому по благодаті Бога нашого і Господа.
Ось деякі відгуки про важливість і смак Біблійного навчання сестер, які уже певний час займаються в групі по методу "від настанови до настанови":
-Я почала влюблятися в Слово Боже, і вже не уявляю життя без дослідження Писання в групці. Після занять іду додому як на крилах, співаючи і прославляючи Господа, дякуючи Йому за привілей даний мені, що я попала на цю групку. Тут відбувається зближення з Богом, і з людьми, ми стали рідними, близькими по- особливому. Я вже не можу уявити життя без такого спілкування.
-Дивлячись на Солунську церкву, як їхня віра зростала і множилась любов в контексті гонінь і страждань, вони трималися єдності, допомагаючи один одному, можна взяти великий приклад нам, християнам сьогоднішнього часу. Такі спілкування в малих групах і роздуми над Словом Божим зближають людей, як рідних, і приносять багато духовної користі.
-Час спілкування в групці приносить багато цінної користі. Тут зміцняєшся духовною зброєю, щоб мати силу в духовній війні. Як ми їмо хліб тілесний, так само і духовний хліб потрібно їсти постійно.
-Я спочатку думала, що це навчання не для мене, бо я не молода вже, а це для молоді потрібно. Але коли я почала приходити на групку, то побачила що між почутим на зібранні і в групці- велика різниця. Тут ми більше згуртовуємося, можна глибше копати істини Писання, разом роздумувати над ними, і мені стало дуже цікаво, я побачила що вчитися дуже корисно і ніколи не пізно. Шкода тільки, що нас мало, що мало тих хто зрозумів цінність навчання по Біблії. Я раніше заздрила тим, які спілкуються і знають Слово Боже, а самій навіть в голову не приходило,що самій потрібно перебувати в Слові Божому і працювати над своїм духовним зростом. Мені здавалося, що я знала Біблію. Але тепер я бачу, що у мене в голові тримається тільки те, що детально проходила на групці: істини з книги Даниїла, імена Бога, послання до Солунян...Наші батьки нас так виховували, щоб більше забезпечувати матеріально, і я так само виховувала своїх дітей...Але нам потрібно в першу чергу самим збагачуватися духовними цінностями і дбати про духовні надбання для наших дітей, нашої молоді.

Подяка Господу за вас, духовні наставники, дорогі викладачі Євро-Азіатського Біблійного Інституту "Precept Ministries", за те що навчаєте передавати істини Писання і являєтесь прикладом для наслідування нам, студентам інститута. Особлива подяка директорам інститута Мії і Костелу Огліче за підготовлених чудових викладачів та автору чудових учбових посібників "від настанови до настанови" Кей Артур.
"А мій Бог нехай виповнить вашу всяку потребу за Своїм багатством у Славі, у Христі Ісусі.
А Богові й нашому Отцеві слава на віки віків. Амінь." Фил.4:19-20

Назад

Регистрация на сайте

Для того, чтобы зарегистрироваться на сайте вам необходимо стать студентом нашего института. Для этого выберите ближайший институт в котором вы желаете обучаться и зарегистрируйтесь для прохождения сессии. В этом вам поможет обучающее видео "Регистрация нового пользователя". Остальные сведения относительно регистрации и обучении в институте вы сможете получить у преподавателя на сессии.
Более подробную информацию о нашей организации и об институте  вы можете получить прочитав раздел "О нас".



Видео уроки

_2018-10-19_23
2-е Петра, введение
2018-10-19 19:48:19 UTC
_1
Презентация курс Откровение, часть 1
2015-08-12 07:19:57 UTC

Комментарий: 1
Img_1878
Презентация курса по 2е Тимофею
2015-08-12 07:15:28 UTC

Комментарий: 1
Bisi_fundal_transparent
Презентация БСИ
2015-08-12 07:11:04 UTC

Комментарий: 1
Vasile_studiu2
2 Ioan: Autorul și Destinatarii - Vasile Filat
2012-01-08 21:58:20 UTC

Комментарий: 1
_to_save_a_life_2009_080088_18-17-52_
Спасти жизнь / To Save a Life (2009)
2011-05-17 14:18:17 UTC

Комментарий: 3
_2010-12-18_16
Если вы забыли пароль
2010-12-18 14:09:07 UTC

Комментарий: 1

© 2019 Евразийские институты изучения Библии " Служение Наставлением "
Разработка сайта: febian.it